Blog Fora Indefodbold.dk forum Livestreaming fra GPM Masters 7. dec.

Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • AndersAnders
   Deltager
   Antal indlæg: 1

   Hej
   Bliver der livestreamning fra stævnet i Grenå idag?

  • Indefodbold WebmasterIndefodbold.dk webmaster
   Keymaster
   Antal indlæg: 4

   Godmorgen Anders

   Som nye ejere af indefodbold.dk, er TV-dækning / livestreamingen en af de ting, vi kan tilføje allermest værdi med og det er noget, rigtig mange har efterspurgt.

   Derfor er vi gang med at indgå aftaler med stævnerne og der er nogle stykker, der allerede ér klar (såsom Macron Champions Cup, Nørgaard Anlæg Cup og der kommer flere).

   På grund af konkursen af den tidligere ejer, er stævnet i dag i Grenaa desværre lige præcis en undtagelse fordi stævnet har meldt ud, at stævnet (citat) “Ikke er en del af indefodbold.dk” (citat slut). Dårligt formuleret – min pointe er ikke i forhold til GPM etc. men i forhold til at stævnet ikke streames. Beklager misforståelsen.

   Om der er andre, der streamer fra stævnet, skal jeg dog ikke kunne sige – ligeledes tyder det på at stævnet heller ikke har livescore fra CupOffice (det er der i skrivende stund ikke på listen, kan jeg se).

  • Kasper Adelfredadelfred_45
   Deltager
   Antal indlæg: 1

   Hej Kenneth.
   Det er rigtigt ærgerligt at der ikke som minimum er livescore på. Det bør i min optik være et krav til alle GPM stævner, da rigtig mange bruger den funktion til at holde sig opdateret.
   Og så tror jeg der er noget du har misforstået. Der jo ingen stævner pånær DM der har noget med indefodbold.dk at gøre. Du må ikke forveksle GPM og indefodbold.dk.
   Eller skal din ovenstående kommentar betyde at du ikke forventer der bliver delt GPM point ud i dag? For så tror jeg du får 25 hold der bliver meget vrede.
   Mvh Kasper, Midtjysk Tag

  • Indefodbold WebmasterIndefodbold.dk webmaster
   Keymaster
   Antal indlæg: 4

   Hej Kasper

   Jeg er helt enig i dit ønske om livescore – derfor tror jeg du bliver glad, når du læser https://www.indefodbold.dk/2019/12/07/opdatering-om-livescore-fra-cupoffice-paa-indefodbold-dk/

   I forhold til GPM, DM og point, så håndterer vi det helt som normalt, så det er ikke min opfattelse, at der er nogen misforståelser. Se evt. beskrivelsen af sammenhængen mellem Indefodbold.dk sitet, DM og GPM her https://www.indefodbold.dk/2019/11/20/om-indefodbold-dk-grand-prix-masters-og-dm-i-indefodbold/

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.