Loading...

Hermed er vi klar med invitationerne (*) til de 12 hold, som ligger øverst på Indefodbold Grand Prix Masters tabellen!

  • Tommerup Efterskole er på forhånd sikret at modtage invitation pga. sejr ved sidste års DM
  • Hold nr. 2 til og med hold nr. 12 er via GPM point kvalificeret til at modtage invitation
  • Hold nr. 13 er stand-by

Hold 13 inviteres som stand by

Som noget nyt, har vi et ekstra tiltag for at sikre afviklingen af DM så godt, som muligt, så vi i tilfælde af eks. afbud, diskvalifikation eller lign. ikke med kort varsel står og mangler et hold, som bliver et problem for afvikling af kampprogrammet..

Derfor inviterer vi hold nr. 13 på GPM listen til at stå stand by og være klar i hallen. Ligesom de andre invitationer, vil denne gå videre til næstfølgende hold i tilfælde af at nr. 13 takker nej til invitationen.

* Invitationerne er med forbehold for at der kommer klager over GPM fordelingen fra E-Secure Cup inden mandag d. 13. januar kl. 20 i tilfælde af, at GPM pointfordelingen fra stævnet skal ændres.

De holdansvarlige bedes udfylde dette holdkort til hallens kommentatorer samt speakere senest tirsdag kl. 12.00 samt bekræftelse deltagelse under Indefodbold.dks betingelser og regler.

De enkelte hold er først tilmeldt stævnet endeligt når Indefodbold.dk har modtaget holdkort udfyldt samt sendt bekræftelse på deltagelsen retur til den holdansvarlige.