Indefodbold.dk har i dag fået besked fra sportschef og stævnearrangør, Rasmus fra DGL2000, at det annoncerede GPM stævne d. 15. dec. er aflyst på grund af for få tilmeldinger.

Vi har aflyst Sparkron Hummel Cup, da vi har for få tilmeldinger. Vi kan derfor ikke få det økonomisk til at hænge sammen og vil derfor afholde turneringen med et stort underskud, hvilket vi naturligvis ikke ønsker. Det er selvfølgelig beklageligt, men sådan bliver det desværre i 2019. Vi regner dog med at komme tilbage til 2020.

Det bunder iflg. arrangørerne grundlæggende i, at der har for få tilmeldinger til turneringen og at økonomien derfor ikke hænger nok sammen til at kunne give den oplevelse, man sigtede efter. Særligt har det været for få tilmeldinger til hold til B og dameturneringen, som har spændt ben for finansieringen af stævnet.

Er du et af de tilmeldte hold?

I så fald er der en håndfuld stævner i kalenderen her, som du kan kikke på i forhold til tilmelding !

[events-calendar-templates template=”default” style=”style-1″ category=”all” date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future” featured-only=”false” columns=”2″ autoplay=”true” tags=”” venues=”” organizers=”” socialshare=”no”]