Stævneoptakt: Vestjyllands Forsikring Cup 2020

0
52

Stævnets navn er Vestjylland Forsikring Cup og bliver afholdt for 4. gang her d. 30. november 2019 i Brande hallerne, Ole Bendix Vej 1, 7330 Brande.

Vi har fuldt booket med 24 kampklare hold til stævnet, og generelt oplevet stor interesse om deltagelse i stævnet med 4-5 hold på venteliste som vi desværre måtte skuffe i år, hvor de ikke kunne få en plads, men vi håber da at se dem næste år i stedet for!

Stævnet kører i 3 haller fra kl. 12.00 til senest kl. 18.00.

Efter indledende puljer og mellemrundepuljer, samles vi i 2 haller, hvor A-finalerunde køres i den store hal med tribune og plads til masser af tilskuere, som plejer give en god stemning. B-finalerne køres i hallen ved siden af, hvor der plejer være en utrolig hyggelig stemning og masser af ”seværdig” fodbold på sin helt egen måde!

Igen i år er vi beriget med nogle solide og etablerede GPM hold som må betegnes blandt favoritterne til at tage de 5.000 kr. hjem i førstepræmie fra stævnet. Ud fra resultaterne fra de første stævner i denne sæson må hold som MD Sport & Fysioterapi, Mitech, STARK Arena Assens, Lægehuset Bondovej og JBS-IT.dk nævnes som favoritterne til sejren.

Herudover håber vi et par af de lokale hold kan stikke snuden frem og være med i A-finalerunden og kæmpe med om de store pengepræmier (der har endnu ALTID været et lokalt hold i A-finalerunden). Af de lokale håb må nævnes de gamle rutinerede drenge fra Bimmers Tivoli som vel snart har 40 års jubilæum i indendørsfodbold sammen. Herudover de lokale serie 1 stjerne på Vestjylland Forsikring 1 som tidligere har vist vejen og gået i A-finalerunden.

Sidst men ikke mindst må vi nævne Baren med lokalt islæt fra Herning, som absolut må betegnes blandt favoritfeltet når man tænker på de har vundet stævnet 2 ud af de 3 år det tidligere er afholdt!

Ellers glæder vi os bare til at tage imod en masse glade spillere, dommere og tilskuere som sammen plejer at skabe en fantastisk ramme om et hyggeligt stævne med fodbold på meget højt niveau til tider, og vi håber alle får nogle dejlige timer i Brande Hallerne på lørdag.

En stor tak skal lyde til alle vores sponsorer – uden jer var der intet stævne !

Til sidst vil vi nævne at i kan følge masser af liveopdateringer fra stævnet med billeder, video m.m. mens stævnet er i gang, hvis i følger vores facebookside: ”Vestjylland Forsikring Cup – Herrer indestævnet 2020”.

//Stævneledelsen Rasmus Langelund og Lars Schmidt Hansen – Brande IF