Kommentatorprofil: Michael Resen & Dennis Nielsen

1
35

På lørdag livestreamer vi det første stævne (Macron Champions Cup) og her får I lejlighed til at “møde” vores nye kommentator-team på Indefodbold.dk

Michael Resen og Dennis Nielsen kommenterer kampen og de stod bla. også for DM i januar måned.

“Vi er begge kæmpe indendørs nørder. Synes det er den fedeste vintersport der findes. Dennis har selv spillet aktiv for Blue Water Shipping de sidste mange år mod mange af de bedste hold i Danmark. Og vi kommenterede for første gang nogensinde til DM i januar 2019 og synes det var rigtig sjovt. Vi kan se der er mange nye hold med i år og vi glæder os til at se hvem der rækker ud efter DM-billetter i Hedensted.” – Michael Resen

Du skal i øvrigt være meget velkommen til at stemme på, hvordan vi laver livestreamen ved at klikke her!