Guide: Sådan opretter du dit stævne på Indefodbold.dk

0
40

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” s2id_autogen34=”” s2id_autogen34_search=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” s2id_autogen35=”” s2id_autogen35_search=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ s2id_autogen36=”” s2id_autogen36_search=”” animation_offset=””]

Det nye Indefodbold.dk website tager stævneplanlægning et niveau op!

Denne guide viser dig, hvordan du:

  1. Opretter en stævnearrangør-brugerprofil
  2. Opretter et stævne i kalenderen
  3. Modtager tilmeldinger fra hold

1 Log ind / opret brugerprofil

Note: du kan IKKE logge ind på det nye site med den brugerprofil, du havde på den gamle hjemmeside (før 27. november 2019).

  • Hvis ikke du har en brugerprofil, skal du først oprette en ved at klikke her: Opret ny brugerprofil og så skal du huske at vælge brugerprofiltypen “Stævnearrangør”
  • Hvis du HAR en brugerprofil, skal du logge ind her hvis ikke du allerede har gjort det. Hvis du sætter kryds i “husk mig”-feltet, slipper du for at logge ind hver gang.

2 Opret stævne i kalenderen

Du kan oprette et eller flere stævner i kalenderen ved at klikke på Tilføj Stævne her.

Herpå udfylder du alle de nødvendige felter – hvis du senere vil rette eller tilføje noget, kan du klikke på Rediger Mit Stævne.

Du får en bekræftelsesmail på at vi har modtaget stævnet til godkendelse i kalenderen og når vi bekræfter det, får du en mail mere.

Hvis du er arrangør af et af de stævner, der var i den gamle kalender, kan du se den gamle stævneoversigt her og kopiere de forskellige informationer over i det nye system.

I tilfælde af at du har brug for teknisk support, så hjælper vi gerne hvis du opretter en supportanmodning ved at klikke på det lille HJÆLP spørgsmålstegn i nederste højre hjørne af denne guide.

3 Opret tilmeldingsmulighed

For at holdene kan tilmelde sig dit stævne, skal du oprette en “billet” de kan købe til formålet. De tre skærmprint herunder viser det.

Det er MEGET vigtigt at du i oprettelsen af billetten vælger NEW TICKET / NY BILLET og sætter kryds i feltet “Set capacity for this ticket only” / billetantal gælder kun for dette stævne.

Modtag tilmeldinger af hold

De forskellige hold kan nu se dit stævne i kalenderen (som er synlig for alle) og tilmelde sig ved at “købe en billet”i stævnebeskrivelsen (du kan eventuelt sende denne guide “Sådan tilmelder du dit hold til et stævne”-guide”.

Hvis du har behov for at sende en email til hold, for at få dem til at melde sig til, kan du højreklikke på linket til dit stævne og vælge “kopier webadresse” og indsætte den i en email til dem.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” background_type=”single” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” background_blend_mode=”none” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_type=”regular” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″ last=”no”][fusion_title title_type=”text” s2id_autogen13=”” s2id_autogen13_search=”” rotation_effect=”bounceIn” display_time=”1200″ s2id_autogen14=”” s2id_autogen14_search=”” highlight_effect=”circle” loop_animation=”off” highlight_width=”9″ highlight_top_margin=”0″ before_text=”” rotation_text=”” highlight_text=”” after_text=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” content_align=”left” size=”5″ font_size=”” animated_font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” margin_top=”” margin_bottom=”” margin_top_mobile=”” margin_bottom_mobile=”” text_color=”” animated_text_color=”” highlight_color=”” s2id_autogen15=”” s2id_autogen15_search=”” style_type=”default” sep_color=””]

Opret tilmeldings “billet”

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” s2id_autogen19=”” s2id_autogen19_search=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” s2id_autogen20=”” s2id_autogen20_search=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ s2id_autogen21=”” s2id_autogen21_search=”” animation_offset=””]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” background_type=”single” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” background_blend_mode=”none” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_type=”regular” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″ last=”no”][fusion_title title_type=”text” s2id_autogen16=”” s2id_autogen16_search=”” rotation_effect=”bounceIn” display_time=”1200″ s2id_autogen17=”” s2id_autogen17_search=”” highlight_effect=”circle” loop_animation=”off” highlight_width=”9″ highlight_top_margin=”0″ before_text=”” rotation_text=”” highlight_text=”” after_text=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” content_align=”left” size=”5″ font_size=”” animated_font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” margin_top=”” margin_bottom=”” margin_top_mobile=”” margin_bottom_mobile=”” text_color=”” animated_text_color=”” highlight_color=”” s2id_autogen18=”” s2id_autogen18_search=”” style_type=”default” sep_color=””]

Beskriv pris etc.

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” s2id_autogen22=”” s2id_autogen22_search=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” s2id_autogen23=”” s2id_autogen23_search=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ s2id_autogen24=”” s2id_autogen24_search=”” animation_offset=””]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” box_shadow=”no” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” background_type=”single” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” background_blend_mode=”none” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_type=”regular” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″ last=”no”][fusion_title title_type=”text” s2id_autogen19=”” s2id_autogen19_search=”” rotation_effect=”bounceIn” display_time=”1200″ s2id_autogen20=”” s2id_autogen20_search=”” highlight_effect=”circle” loop_animation=”off” highlight_width=”9″ highlight_top_margin=”0″ before_text=”” rotation_text=”” highlight_text=”” after_text=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” content_align=”left” size=”5″ font_size=”” animated_font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” margin_top=”” margin_bottom=”” margin_top_mobile=”” margin_bottom_mobile=”” text_color=”” animated_text_color=”” highlight_color=”” s2id_autogen21=”” s2id_autogen21_search=”” style_type=”default” sep_color=””]

Tjek din event

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” s2id_autogen31=”” s2id_autogen31_search=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” s2id_autogen32=”” s2id_autogen32_search=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ s2id_autogen33=”” s2id_autogen33_search=”” animation_offset=””]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]