Opdatering om Indefodbold.dk og GPM

0
48
Seneste nyt i indefodbold - GPM & DM
Seneste nyt i indefodbold - GPM & DM

Der er nu gået en uge siden vi formelt fik overdraget sitet, GPM osv. vi har alle 3 tre brugt rigtig, rigtig mange timer på at få overblik. Undervejs har vi både talt og skrevet sammen med over 100 forskellige af jer fra alt lige fra stævner og hold over haller og sponsorer til webhotel og ja, selv DBU, som lige ville hilse på de “nye fisk i akvariet”.

Først og fremmest vil vi takke for den store opbakning og hjælp fra jer, vi har oplevet – og til de skeptiske og kritiske: vi hører jer og forstår, at den her “uro” har bragt nogle følelser i spil også. Vi er også selv helt almindelige mennesker, så vi kan sagtens relatere til jeres tanker. Det bedste vi kan sige til de urolige, er nok: lad tvivlen komme os alle til gode – man skal ikke nødvendigvis undervurdere nye, motiverede og engagerede kræfter. Man når virkelig langt, når man har “ilden i maven”. I bund og grund har mange været utrygge på grund af selve forløbet forud for konkursen – men nu tager vi stafetten videre og ud fra det, vi ser, føler vi os overbeviste om, at det her bliver rigtig godt.

Lige NU handler det om at stabilisere tingene – få ro på – sørge for at GPM stævnerne gennemføres bedst muligt på trods af de “vejbump”, der pludselig kom.

DM kan vi bekræfte og gennemfører det d. 18. januar, som oprindeligt skemalagt. Vores arbejde er nu – helt forfra – at skaffe sponsorer, fadøl, dommere, præmiepenge, kommentatorer, etablere billetsalg (som vi viste en test af i går) og sørge for at den eksisterende hjemmeside får den kærlige hånd, vi nok er mange, der har på ønskelisten. Alene det, at få sat en stopper for at skulle slette spamopslag stort set hver time, bliver en lettelse for både jer OG os.

I forhold til at mange af jer har betalt forud til Livescore fra CupOffice, så må vi desværre erkende, at de penge er gået tabt (på lige fod med, som vi har fået det oplyst af kurator, alle andre forudbetalinger). Vi er, som nye indehavere, ikke forpligtet til at betale disse af egen lomme og desværre er det naturen i en konkurs – nogle får skrammer og det ér træls. Martin og jeg har dog taget kontakt til Søren fra CupOffice for at se, om vi kan finde en eller anden løsning til glæde for alle, når det nu engang er de betingelser, vi har fået med os.

Ps. Den bette fyr på billedet er min yngste af drengene – han er en ørn til indendørsfodbold, så jeg tænker I så småt kan begynde at se jer over skuldrene, for han ryger i GPM før vi ser os om ❤️