Debatforum

Her har du mulighed for at diskutere alt muligt omkring indefodbold mv. Ordet er frit og dit!

Første side | Forrige side | 1 2 3 4 5 6 7 8  ... | Næste side | Sidste side 
Vis indlæg pr. side
21-07-2019 13:56
Stævner på Sjælland af Jan Hansen
Er det nogen der ved, om der evt. kommer flere stævner på sjælland i år?
14-02-2019 08:54
Awards 18/19 af Ruben
Måske tiden er inde til at kigge på, hvorledes grundlaget for disse kåringer, skal dannes.
Det vindende hold samt de 2 vindende spillere var de bedste til DM, hvor de helt fortjent fik den anerkendelse på dagen, som de var berettiget til.
At de også skulle være årets bedste, ovenpå en sæson, hvor både Tommerup holdet samt de 2 spillere har præsteret noget under vanligt niveau(undtaget DM) kan derimod undre.
Der afgives helt sikkert, på opfordring, en masse stemmer fra personer, der ikke har set en eneste indendørskamp hele sæsonen, hvilket resultatet i år i den grad afspejler.
Et forslag til fremtiden kunne være, at de deltagende spillere ved DM kan stemme samt personerne bag Indefodbold og evt. speakerne til stævnet.
11-02-2019 15:25
til Søren vedr. placering af DM af Chefen
Mellem jul og nytår er der også en masse spillere, der er fraværende, og kan på ingen måde se, hvorledes det skulle være muligt at presse de stævner ind på andre tidspunkter, der normalt afholdes i det tidsrum.
Løsningen er jo heller ikke at starte tidligere med sæsonen, da det også vil medføre fravær af enkelte af de bedste spillere.
30-01-2019 16:42
Indefodbold af Søren
Det burde ligge imellem jul og nytår finale stævnet og man fol rykket de andre store stævner
25-01-2019 14:52
En uge før af Henrik
Til Mathias:

Det er mange gode spillere, du nævner, men efter min bedste overbevisning, ville en ændring i år maksimalt have gjort en forskel for én af de nævnte. Måske havde vi så mistet andre? Fx var Avnskjold sikker ikke blevet klar osv.

Martin Jensen og Sead var skadet.
Fredericia spillede første træningskamp weekenden før altså der hvor folk foreslår at ligge DM, så jeg tvivler på, at det havde gjort en forskel. Christian Sørensen og Anders Holvad havde næppe spillet alligevel. Men jeg kan ikke vide det - indrømmet.

Det efterlader os med Rygaard, Agger og Leth. Mark Leth var på ferie, og det har han vist været siden starten af januar, så han kunne ikke have spillet. De to andre er fuldtidsprofessionelle på højeste nationale niveau. Det er ret svært at indrette denne lille sport efter det, selvom det havde været en fornøjelse, hvis de var med. Agger har så vidt jeg ved bare ikke været en etableret del af sæsonen hos Ismejeriet? Ret mig hvis jeg tager fejl. Såfremt jeg har ret giver det i mine øjne ikke meget mening at nævne ham her - som et tab - hvis han ikke rigtig har spillet fast, men i forvejen kun sporadisk.
Rygaard havde næppe fået lov alligevel - men måske. Svært at sige.

Jeg siger ikke, at det er en dårlig idé at flytte DM, men vi må ikke tro, at DM ugen før havde ændret det helt store. Tvært i mod.
25-01-2019 14:27
Til Mathias Lykke af Peter
Mener Holvad var på skiferie og Sead skadet.
25-01-2019 13:19
DM en uge før. af Mathias Lykke
Jeg er uenig med indefodbold her.
Tror oprigtigt det ville betyde en hel del, at rykke DM 1 uge før.

1. De bedste spillere kommer med (i hvert fald fald langt større chance for det) I år manglede, Rygaard, Mark Leth, Martin Jensen, Mikkel Agger, Christian Sørensen, Sead og Anders Holvad, måske flere?. Skader kan man selvfølgelig ikke gøre noget ved.

2. Jeg ved, at mange spillere er nødt til at spørge deres trænere og klub om de må få fri til DM, hvilket i sig selv er træls for dem.
Det kan være svært for nogen, da de fleste klubber har første træningskamp den weekend. Der er altså ikke mange som har kamp i uge 2..

3. Ugen før er der alligevel ikke nogen synderlig store stævner? Derimod bliver stævnerne i Ruds Vedby og Hugos pludselig meget meget afgørende, hvilket vel kun er godt?

Dette er blot min mening :-)
Tak for en god sæson!
25-01-2019 11:14
DM i indefodbold en uge før... af indefodbold.dk
At lægge DM i indefodbold en uge ændrer stort set ikke på noget i forhold til spillerne, og samtidig vil det forkorte indefodboldsæsonen væsentligt, hvilket vi synes vil være synd og ærgerligt.

De fleste DS og divisionshold starter op allerede i starten af januar, og har træningskampe allerede i ugen før DM, så det vil ikke ændre noget som sådan.

Og de store profiler som mangler til DM, der er vi heller ikke helt enige - da der kun mangler ganske få - og flere af dem er ikke pga, at det ligger hvor det gør. Martin Jensen fra Milen havde spillet DM, hvis ikke han var skadet ligeop til det. Mikkel Rygaard fra Milen spillede ikke - selvf. et stort sagn, men han havde næppe spillet weekenden inden... Hvem savnes mere? Christian Sørensen fra Tommerup og Fredericia 1. div. havde i første omgang fået fri til DM, men måtte så ikke spille alligevel...

Det er alt vi ummidelbart kan se, og at flytte DM vil skade mere end gøre gavn i vores optik.
24-01-2019 09:55
DM af Martin
Fedt DM igen i år. Det skuffer aldrig.

Synes dog det er ærgerligt, at en del af holdene mangler deres allerbedste spillere. Var det ikke en mulighed, at ligge DM en uge før, så tror jeg man får de bedste hold, med de bedste spillere?

Michael og Dennis - I gjorde det hammer godt som kommentatorer!
Tænkte slet ikke over, at det var jeres første gang. Det lod jo nærmest som om, at i havde gjort det massevis af gange. stor ros herfra. Genvalg? ja tak.
22-01-2019 09:46
For al den feedback vi har fået. Vi er meget glade over de fleste synes om vores kommentering. Vi har ikke selv genhørt vores kommentering (udover finalen) - tror lige vi skal have DM lidt på afstand før vi orker høre os selv snakke i 7 timer. Men vi ved der har være nogle fejl undervejs, blandt andet fik jeg sagt mange gange at Tommerup og 5E var 1 og 2 på ranglisten. Vi har helt sikkert også brugt de samme ord alt for meget i løbet af dagen ('hold da op')

Vi startede dårligt ud, men fornemmede også selv vi fik mere rytme fra mellemrunden og fremad. Vi er åbenbart et klassisk turneringshold :)
Første side | Forrige side | 1 2 3 4 5 6 7 8  ... | Næste side | Sidste side 
Vis indlæg pr. side


Skriv kommentar...


Navn:  
E-mail:  
Emne/Overskrift:  
Kommentar:  
Skriv svaret på 4 + 8 her:
indefodbold.dk © All Rights Reserved