BFC  - 01

Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Bet25 (Kun til og med 24/12 2018)
Odds på Lokal Bolig Hvidovre Cup hos Bet25
Odds på Lokal Bolig Hvidovre Cup hos Bet25 (14-12-2018 12:16)
Artikel af: Nikolaj Søjmark
/
Kategori: Herre Senior

Bet25 er nu ude med odds på Lokal Bolig Hvidovre Cup, og der er masser af spændende spil at finde allerede nu, i form af vinderspil og 1-X-2 odds.

Vinderen:
Tommerup Efterskole 2.80
Dansk PE Svejsning 4.40
5E Byg 6.60
Clara Velvære 8.60
Projekt Milen 8.80
MD Rustfri 9.40
Gazas Børn Græder 17.50
DN Autoservice 23.00
GP Nordic 23.00
Goboat Captains 41.50
M.S. Gulve 41.50
Lægehuset Bondovej 53.00
VB 2 53.00
Holdet PC 59.00
FC. Snevide 74.00
Tømmerfirmaet J. Villadsen 74.00
HOI 89.00
Team Roskilde Cykelcenter 89.00
Bois 115.00
Clausen & Co 115.00

Udvalgte kampe:
5E Byg - Lægehuset Bondovej  1 (1,37)  X (5,40)  2 (3,60)
DN Autoservice - FC. Snevide   1 (1,25)  X (5,20)  2 (2,58)
GP Nordic - Clara Velvære  1 (2,75)  X (5,50)  2 (1,56)

Se alle odds og spil med: Klik her!

AC Biler Cup 2018 med nyhed
AC Biler Cup 2018 med nyhed (14-12-2018 12:09)
Artikel af: Nikolaj Søjmark
/
Kategori: Herre Senior, Dame Senior

TGB har været kreative, da de vil fylde kampprogrammet og præsenterer derfor en kæmpe nyhed ved det traditionsrige indendørsstævne i Torebyhallen 2. juledag!

Cronevikar sponsorer Pink League
En række kun for kvinder, der afvikles i løbet af formiddagen.
4 ledige pladser - 300 kr. i indskud - 1000 kr. i 1. præmie - 500 kr. i 2. præmie

Cronevikar Pink League afvikles primært mellem mix- og hyggerækken så spillere kan deltage i flere rækker.

I Eliterækken sponsoreret af AC Biler er der 5 ledige pladser.

I Hyggerækken sponsoreret af Toms Have er der 2 ledige pladser.

I Mixrækken sponsoreret af Toreby Købmandshandel og Ibsens EL-Service er der 5 ledige pladser.

Tilmelding til alle stævnerne direkte her på indefodbold.dk!

Melder de Sjællandske hold sig for alvor ind? Optakt til LokalBolig Hvidovre Cup
Melder de Sjællandske hold sig for alvor ind? Optakt til LokalBolig Hvidovre Cup (13-12-2018 14:53)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

Vi er en måned inde i sæsonen, og kalendermæssigt er vi efterhånden ved at nærme os halvvejs. Stævnemæssigt er vi heldigvis ikke halvvejs endnu, da anden halvdel af sæsonen typisk er meget mere intens end første halvdel – og i år er heldigvis ingen undtagelse. I sæsonens første måned har der kun været ét stævne øst fore Storebælt, og det kommer også til udtryk på Grand Prix Masters ranglisten. Toppen er absolut domineret af hold, der har deres primære tilknytning vest for Storebælt – selvom folk som Jakob Skovgaard fra Tommerup Efterskole bestemt gør deres for at holde den Sjællandske fane højt.

Det var desværre også en tendens i sidste sæson, hvor et historisk lavt antal hold fra rigets største Ø formåede at kvalificere sig til DM i Indefodbold. Samtidig var finalerunderne ved de to største stævner på Sjælland også domineret af hold uden for øen. Tiden efter storhedstiden med MD Rustfri, Holger Danske Flytteforretning, Sportigan Nykøbing Falster, Ostehjørnet Kbh, SpilXperten.com og mange flere har været hård, men måske kan weekendens stævne i Hvidovre være med til at starte en ny stor periode for de Sjællandske hold?

LokalBolig Hvidovre Cup er årets første masters stævne uden for det jyske fastland, og samtidig er stævnet faktisk helt uden jyske mandskaber i deltagerfeltet. De håbefulde Sjællandske hold får dog ikke hallen helt for sig selv, da både 5E Byg, Dansk PE Svejsning og Tommerup Efterskole stiller til start. I alt tæller deltagerlisten 20 hold, der er fordelt på 4 puljer. Herfra går hele 4 hold videre til krydskampe. Dem er der ingen, der slipper for ved lørdagens stævne. Nummer 1 møder nummer 4 fra den modsatte pulje mens nummer 2 møder nummer 3. Herefter spilles der to semifinalepuljer med 4 hold i hver, hvorfra de to bedste fortsætter til finalen. 3erne spiller endnu en krydskamp om den 5. og sidste plads i finalerunden.

Helt åbent favoritfelt
Det er et spændende felt, der stiller til start ved LokalBolig Hvidovre Cup. Foruden de førnævnte fynske hold må vi også tillade os at have visse forventninger til hold som Clara Velvære, Projekt Milen, MD Rustfri, M.S. Gulve, GP Nordic og ikke mindst altid farlige Gazas Børn Græder.

Det ligner et ufatteligt jævnbyrdigt stævne, hvor der pludselig er mange hold, der kan løbe med den samlede sejr. Tommerup Efterskole ville normalt være storfavoritter i dette felt, skarpt efterfulgt af Projekt Milen med Mark Leth Pedersen, Mike Mortensen, Martin Jensen, Rasmus Tangvig og Morten Avnskjold. Men sæsonen har vist os, at det slet ikke er så lige til. Dansk PE Svejsning kommer med det absolut største momentum, da de har hentet 3 sejre ved deres seneste 3 stævner. Heriblandt den formidable sejr ved Bygma Cup, hvor de undervejs slog Tommerup Efterskole. Og en flot sejr på Møn, hvor de slog det interessante hold Clara Velvære ud i krydskampen. Et hold bestående af legendariske spillere som Kenni Olsen, Thomas Skov og Erdin Iljazovski. Med de præstationer friske i erindringen ligner  Dansk PE Svejsning måske stævnets største favorit? Det er der en del, der tyder på. Så lad os bare udråbe dem som holdet man skal slå i øjeblikket.

Tommerup Efterskole ligner vel stadig det stærkeste hold på papiret, men den analyse er efterhånden ikke meget mere værd end det papir den er skrevet på. Sidste års suveræne vinder af ranglisten ser ud til at befinde sig i en mindre krise, hvor de på en lang række afgørende parametre mangler de afgørende procenter. De er stadig stabile, rammer finalerne og henter pænt med point, men det er som om gnisten og tændingen ikke er til stede på samme måde. Det koster både i åbent spil, i defensiven og i det offensive flow, hvor de i momenter virker nærmest rådvilde. Kampene mod Dansk PE Svejsning og Midtjysk Tag ved Bygma Cup var langt under det niveau vi forventer fra Tommerup Efterskole, men måske er det efterhånden blot endnu et symptom på en tendens for sæsonen? De kan meget vel ende med at vinde ranglisten, og de kan også vinde lørdagens stævne i Hvidovre, ingen tvivl om det. Men det bliver ikke så højtflyvende som sidste år. Den stabilitet de trods alt har i et langt stævne, og den enorme kvalitet i truppen gør dog, at de absolut hører til blandt stævnets største favoritter. Ganske uvant dog ikke så selvskrevet som tidligere. Tommerup Efterskole må i øvrigt undvære Mikkel Jespersen ved lørdagens stævne.

Projekt Milen ligner som nævnt også et hold, der kan gå hele vejen. Det er formentlig første gang vi sådan for alvor skal se dem i aktion i år, men vi må forvente, at de er stærke fra start. Det er et hold med enorm rutine, solidt kendskab til hinanden og individuel kvalitet af højeste karat. Det er i hvert fald en stor del af opskriften på succes. Derudover må de være sultne efter revanche og sejr. Det er efterhånden noget tid siden det er blevet til en stævnesejr for flere af holdets spillere. Og apropos rutine, så må Clara Velvære også betragtes som en særdeles interessant outsider ved lørdagens stævne. Rutine er der i hvert fald rigeligt af, når nogle af sportens mest vindende spillere tørner ud for samme hold hos Clara Velvære. Det er en solid gruppe af de spillere, der var med til at tegne den Sjællandske storhedstid sammen med de gennemsnitligt lidt yngre spillere hos Projekt Milen. Vi glæder os enormt til at se dem i aktion igen. De har stadig niveauet med fødderne, men der vil selvsagt være en del spørgsmålstegn, hvis kampene bliver åbne, vilde og tempofyldte. 

Og så er der 5E Byg A/S. De jagter stadig deres første store titel i Dansk Indefodbold, og den er ikke kommet tættere på ved de seneste par stævner. Holdet kæmper med at ramme finalerne, og ligner ligesom flere af de andre storhold et hold, der mangler den afgørende skarphed i den afgørende aktioner. Den individuelle klasse fornægter sig dog ikke, og i lørdagens felt ligner de også et hold, der kommer til at kæmpe med i turneringens afgørende fase.

Sidste års friske og kraftfulde pust – MD Rustfri har haft en mindre frisk og kraftfuld start på denne sæson. De blæste nærmest alle omkuld i Ruds Vedby sidste år, da de blev nummer 2 og sikrede kvalifikationen til DM i Indefodbold, hvor de ligeledes imponerede. Det er ganske vist ikke blevet til helt så mange stævner i denne sæson endnu, men vi har ikke glemt dem. De skuffede på Møn, men de har mere i sig. Stævnet på lørdag er en perfekt anledning for dem til at skyde sæsonen i gang. De er gode på Sjælland, og de har en ekstremt interessant kombination af rutine og ungdommelig vildskab i deres spil. Vi kan godt tillade os at have visse forventninger til MD Rustfri som spændende outsider.

Og hvad med evigt svingende Gazas Børn Græder? Én blandt flere skuffelser på Møn, men vi kender deres topniveau. De kan være skræmmende skarpe, når de rammer dagen. Så kan de gøre ond på alle hold. På de dage er de blandt outsiderne ved de fleste stævner, men vi ved aldrig, hvornår de rammer dem. Stævnesejrene er der traditionelt langt i mellem, og efter et par mindre prangende sæsoner bliver det spændende at se om de stadig har den. Vi har ikke helt mistet troen på dem.

Man bør også holde et vågent øje med M.S. Gulve. De tog fusen på os ved Møns Entreprenørfirma Cup, hvor de hentede en, for de fleste, overraskende 2. plads, og på deres vej sneg sig forbi stærke hold som MD Rustfri og Clara Velvære. De var faktisk en kraftigt medvirkende årsag til de tidligere omtalte skuffelser blandt mere prominente navne. De kommer med en god portion selvtillid oven på den præstation. Og med den i bagagen og frisk i erindringen må vi ikke afskrive dem som et friskt bud på en outsider til en topplacering. De skal dog forbi endnu flere stærke hold denne gang, hvis de skal på podiet.

Der tegner sig et billede af, at LokalBolig Hvidovre Cup bliver ekstremt interessant at følge. Vi skal se mange spændende hold, og en del hold der ikke har vist sig meget frem endnu. Det er ved at være tid, hvis de skal med i racet om spilletilladelse til DM i Indefodbold. Situationen hos de absolutte tophold gør ligeledes, at mange hold pludselig kan vinde stævnet. Det bliver med garanti intenst, dramatisk og underholdene, når der lørdag klokken 10 fløjtes op til LokalBolig Hvidovre Cup.

Første side  | Forrige side  | 1 2 3 4 5 6  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

14-12-2018 12:16 Odds på Lokal Bolig Hvidovre Cup hos Bet25 14-12-2018 12:09 AC Biler Cup 2018 med nyhed 13-12-2018 14:53 Melder de Sjællandske hold sig for alvor ind? Optakt til LokalBolig Hvidovre Cup 11-12-2018 18:55 Skærbæk Open i juledagene – skal du med? 11-12-2018 13:34 Her er historiens bedste Grand Prix Masters hold - Top 20 10-12-2018 12:38 Dansk PE Svejsning vandt Bygma Cup 2018 suverænt 08-12-2018 07:32 Profil af et stævne: Skjern Bank Champagne Cup 07-12-2018 14:20 Uforudsigelig udgave af traditionsrig klassiker - optakt til Bygma Cup 06-12-2018 22:56 Profil af et hold: Tommerup Efterskole 06-12-2018 11:17 Stadig flere pladser ved TT Ejendomsservice Masters Cup 06-12-2018 08:49 Nørgaard Anlæg Cup har nu kun 2 pladser tilbage 06-12-2018 08:45 Odds på Bygma Cup hos Bet25 06-12-2018 08:40 Lokal Bolig Hvidovre Cup klar med puljerne 05-12-2018 14:11 Profil af et hold: M.S.Gulve 04-12-2018 11:19 Dobbeltsejr bringer Dansk PE Svejsning tæt på DM i Indefodbold 03-12-2018 13:28 Midtjysk Tag viste ingen gæstfrihed ved Macron Champions Cup 03-12-2018 10:20 Midtjysk Tag vinder Macron Cup på hjemmebane i Hedensted 30-11-2018 16:33 En kampplads for de store hold - optakt til Macron Champions Cup 29-11-2018 21:56 Bygma Cup klar med puljerne i Djurslands Bank Ligaen 29-11-2018 16:32 Odds på Møns Entreprenørfirma Cup hos Bet25 29-11-2018 07:42 Odds på Macron Champions Cup hos Bet25 29-11-2018 07:26 Profil af et hold: Neoperl Nordic 28-11-2018 12:11 Profil af et hold: Starup Auto 28-11-2018 12:05 Profil af et hold: FREJA - Dahl Pedersen 28-11-2018 11:57 Profil af et hold: Villadsen Agentur

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Hvilken bank er DM sponsor?  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
indefodbold.dk © All Rights Reserved