Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
888Sport - Odds på indefodbold
Tidligere indefodboldprofil MVP ved Betsafe Star Sixes i London
Tidligere indefodboldprofil MVP ved Betsafe Star Sixes i London (17-07-2017 14:02)
Artikel af: Nikolaj Søjmark
/
Kategori: Andet

Ved det netop afholdte Betsafe Star Sixes - en indedørs 6-a-side turnering i London for tidligere fodboldstjerner, her blev Chris Sørensen fra Danmark med fortid i bl.a. Vendsyssel, Randers FC og OB kåret til turneringens bedste spiller.

Og det kommer på ingen måde bag på os her på indefodbold.dk, da Chris Sørensen gennem årene har brugt rigtig meget tid på indefodbold, hvilket man nemt kan sammenligne med Star Sixes.

Danmark tabte desværre finalen til Frankrig, men blev en flot nr. 2 og Chris Sørensen udtaler følgende til BT omkring hans MVP kåring: "Det var da meget sjovt, og det er jeg glad for. Det viser, at jeg stadigvæk kan lidt, men nu var jeg måske heller ikke den ældste på banen i mange af kampene, så det var måske det, der gjorde forskellen".

Foto: Olly Greenwood

Opfriskning af reglerne omkring GPM og DM i indefodbold
Opfriskning af reglerne omkring GPM og DM i indefodbold (23-06-2017 10:33)
Artikel af: Nikolaj Søjmark
/
Kategori: Herre Senior

Proportioner/Regler vedr. GPM serien og ranglisten

Det er helt gratis for de enkelte hold at deltage på ranglisten. Der kan optjenes point til ranglisten i alle de stævner, som er tilknyttet Grand Prix Masters ordningen. Hver søndag/mandag i oktober - januar opdateres ranglisten. De forsvarende mestre + de 8 øverst placerede hold på ranglisten, ved skæringsdatoen for årets Grand Prix Masters, kvalificerer sig direkte til finalestævnet. Den sidste plads tildeles et hold via WildCard. Indefodbold.dk er 100% beslutningstager i valget af WildCard modtageren. Hvis et hold ikke kan eller ikke ønsker at stille op til finalestævnet, så tildeles pladsen automatisk det næste hold på ranglisten.

Hvis 2 eller flere hold har samme antal point, så afgøres placering efter følgende kritterier:

1. Flest 1. pladser i GPM stævner.
2. Flest 2. pladser i GPM stævner.
3. Flest 3. pladser i GPM stævner.
4. Flest 4. pladser i GPM stævner.
5. Flest 5. pladser i GPM stævner.
6. Flest point efter nytår.
7. Lodtrækning.

Man optjener point efter holdets placering i de enkelte stævner. Præmier som ikke er pengepræmier omregnes til point af indefodbold.dk (værdier angivet af stævner er kun vejledende og ikke gældende). Personlige præmier, som fx "Stævnets bedste spiller" og "topscorer", er ikke gældende i regnskabet til ranglisten.

Reglerne ved de individuelle GPM stævner, står arrangørerne selv for, hvorfor de kan variere fra stævne til stævne, og holdene opfordres derfor til at holde sig ajour med de pågældende regelsæt ved de enkelte stævner.

Et hold kan kun deltage med et hold/holdnavn pr. stævne. Forsøger man at omgås dette ved fx. at spille et stævne, og sende et "andet/alternativt" hold med samme navn til et andet stævne på samme tidspunkt, så gælder resultatet for det "alternative" hold ikke. Samtidig vil alle forsøg på at omgås reglerne udløse tab af point. Det være sig fx. fusk med at bytte holdnavne og udveksle flere spillere end tilladt. Et hold må som udgangspunkt max have 1 spiller fra et andet GPM rangeret hold (et hold som har opnået GPM point i denne sæson) med på holdet, til et GPM stævne, for at være pointberettiget, ligesom hovedstammen på holdet altid skal udgøre min. 50% af holdets egne/oprindelige spillere.

Hvis et hold tilmelder sig to eller flere GPM stævner samme dag, så er det ikke tilladt at stille med to eller flere forskellige hold samme dag til to eller flere forskellige stævner under samme navn i GPM regi. Der er dog tilladt at spille to eller flere stævner samme dag, hvis blot, det er, det samme hold og spillere (Dog accepteres et udsving på 1-2 spillere) som spiller dem begge. Fx et stævne om formiddagen et sted, og et andet stævne om eftermiddagen og så tilbage til finalerunde om aftenen eller dagen efter ved det første stævne. Alt dette er stadig forudindtaget af at holdet overholder 50% reglen og max 1 anden GPM spiller, som nævnt ovenfor. Hvis holdet i programmerne for to eller flere stævner har samme navn, og det ikke er det samme hold som stiller op begge eller flere steder, så skal holdet på forhånd oplyse indefodbold.dk om, hvilket hold, som ønskes GPM point berettiget.

Har et hold først tilmeldt sig ét GPM stævne, og sidenhen framelder sig dette stævne indenfor en uge af stævnets afvikling, og derefter tilmelder sig ét andet GPM stævne samme dag, som det oprindeligt tilmeldte stævne, så vil holdet ikke være pointberettiget ved det pågældende nye tilmeldte GPM stævne, hvis dette betragtes som forsøg på spekulation i "pointhøst" og stævnernes "styrke". (NB: Denne regel er til for at beskytte stævnearrangørerne).

Det er endvidere helt op til de enkelte stævner, om hvorvidt det tillades udgåede hold, at købe sig ind i stævnet igen. Vi opfordrer dog til, at det ikke bør være muligt. Men hvis det tillades, så får holdet stadigvæk de tilspillede GPM point.

Alle former for aftalt spil i GPM stævner accepteres ikke, og kan et evt. tilfælde bevises 100%, så medfører det straf i form af pointtab eller udelukkelse af GPM serien for indeværende sæson.

Protester/klager kan indgives indenfor 4 dage efter hændelsen/pointgivningen mod et mindre beløb, se retningslinier nedenfor under "Protester/klager". Indefodbold.dk afgører suverænt problemstillingen og evt. pointtab/fratagelse af point i protester/klager samt regelbrud, som indefodbold.dk selv bliver opmærksom på. Fratages et hold point, så vil de pågældende point helt udgå, og ikke gå videre til det efterfølgende hold.

Ved evt. tvivlsspørgsmål afgør indefodbold.dk suverænt spørgsmålet. Endelig henviser vi til fairplay og god sportsmanship på alle fronter. Få op til 1.000 kr. i bonus og 50 gratis chancer med Tivoli Live Casino – en unik mulighed her på indefodbold.dk, så hvorfor ikke give det en chance med det samme i dag. Andre potentielle er altid velkommen til at kontakte os på mail eller per telefon. Vi er åbne for forskellige typer af samarbejde på tværs af indefodbolden.

Stævnekategorier

Masters 20.000 stævne (Stævner med min. 20.000 kr. i førstepræmie)
Nr. 1: 20.000 point
Nr. 2: 14.000 point
Nr. 3: 10.000 point
Nr. 4: 6.000 point
Nr. 5: 2.000 point

Masters 15.000 stævne (Stævner med 15.000-19.999 kr. i førstepræmie)
Nr. 1: 15.000 point
Nr. 2: 10.500 point
Nr. 3: 7.500 point
Nr. 4: 4.500 point
Nr. 5: 1.500 point

Masters 10.000 stævne (Stævner med 10.000-14.999 kr. i førstepræmie)
Nr. 1: 10.000 point
Nr. 2: 7.000 point
Nr. 3: 5.000 point
Nr. 4: 3.000 point
Nr. 5: 1.000 point

Challenger 5.000 stævne (Stævner med 5.000-9.999 kr. i førstepræmie)
Nr. 1: 5.000 point
Nr. 2: 3.500 point
Nr. 3: 2.500 point
Nr. 4: 1.500 point
Nr. 5: 500 point

Challenger 2.000 stævne (Stævner med 2.000-4.999 kr. i førstepræmie)
Nr. 1: 2.000 point
Nr. 2: 1.400 point
Nr. 3: 1.000 point
Nr. 4: 600 point
Nr. 5: 200 point

NB: Der uddeles kun point til hold der opnår en placering. Placeres der fx. kun 4 hold, så udgår point for nr. 5.

Proportioner/Regler vedr. finalestævnet

Det er helt gratis for de kvalificerede hold at deltage ved finalestævnet. Der spilles på små mål efter DBU’s gældende regler for indefodbold til små mål – medmindre andet er angivet. 

Der spilles i 2 puljer á 5 hold, hvorfra nr. 1, 2 og 3 i hver pulje går videre til mellemrunden. Mellemrunden består af 2 puljer. Pulje M1 = nr. 1 i pulje 1, nr. 2 i pulje 2 og nr. 3 i pulje 1. Pulje M2 = nr. 1 i pulje 2, nr. 2 i pulje 1 og nr. 3 i pulje 2. Nr. 1 og 2 fra hver mellemrundepulje kvalificerer sig til semifinalerne. De to 3'ere i mellemrundepuljerne spiller om 5.-6. pladsen. Semifinale 1 = nr. 1 i pulje M1 mod nr. 2 i pulje M2. Semifinale 2 = nr. 1 i pulje M2 mod nr. 2 i pulje M1. Taberne i semifinalerne spiller om 3.-4. pladsen, mens vinderne spiller finale om 1.-2. pladsen og dermed DM titlen.

 Ved pointlighed afgøres placering som følger:

  1. Point i indbyrdes kampe.
  2. Målforskel i indbyrdes kampe.
  3. Flest scorede mål i indbyrdes kampe.
  4. Målforskel i samtlige kampe.
  5. Flest scorede mål i samtlige kampe.
  6. Omkamp á 5 min, herefter Golden Goal i ubestemt tid, til der er fundet en vinder.
  7. Hvis 3 eller flere hold står lige, og pkt. 1-5 ikke finder en vinder, så spilles der en helt ny pulje med de pågældende hold. Kampvarighed: 3 min.

I tilfælde af uafgjort i PlayOff kampe, så fortsætter spillet efter 10 min med Golden Goal i ubestemt tid, til der er fundet en vinder.

De 2 indledende puljer bliver inddelt efter holdenes placering på ranglisten ved skæringsdatoen. Pulje 1 består af nr. 1, 3, 5, 7 og WildCard. Pulje 2 består af nr. 2, 4, 6, 8 og de forsvarende mestre. De forsvarende mestre trækkes ud af ranglisten, inden puljerne inddeles.

Indefodbold.dk udvælger selv dommerne til finalestævnet.

Der må deltage max 7 spillere pr. hold. Senest 5 dage før finalestævnet skal der være afgivet holdkort med navn og rygnumre på samtlige spillere til indefodbold.dk. Det er dog muligt med små justeringer i truppen pga. skader mv., men det skal godkendes af indefodbold.dk senest 2 timer før stævnet starter. Alle hold skal også melde deres ankomst til dommerbordet på finaledagen senest 1 time før stævnet starter. Rygnumre er påkrævet ved finalestævnet, medmindre andet er aftalt.

Alle former for aftalt spil accepteres ikke, og kan et evt. tilfælde bevises 100%, så medfører det straf i form af pointtab eller udelukkelse af finalestævnet.

Ved evt. tvivlsspørgsmål afgør indefodbold.dk suverænt spørgsmålet. 

Vedrørende protester – se venligst nedenfor, dog er fristen for protester ved finalestævnet 8 min. efter endt kamp. Ved finalestævnet består protestpanelet af 3 uvilkårlige personer, som er sammensat af indefodbold.dk.

Protester/klager

Alle protester mailes til info@indefodbold.dk senest 4 dage efter hændelsen – husk en udførlig beskrivelse af sagen. Det koster 500 kr. at nedlægge protest, og beløbet får man kun tilbage, hvis man får medhold i sagen. Beløbet skal ligesom protesten være os i hænde senest 4 dage efter hændelsen. Protesten tages først op til overvejelse, når beløbet på de 500 kr. er modtaget. Indefodbold.dk er 100% beslutningstager i alle sager med protester. Afgørelsen på de enkelte sager kan ikke ankes.

VM i Straffe
VM i Straffe (22-04-2017 08:26)
Artikel af: Nikolaj Søjmark
/
Kategori: Andet

Vores samarbejdsbartner DBU arrangerer igen i år DM i Straffe, og her nedenfor informerer de lidt om eventet...

Hvad er VM i Straffe?
Succes-konceptet gentages, når vi ruller landet rundt med VM i Straffe i forbindelse med DBU Tour. Sammen med fire holdkammerater kan du tilmelde dig til årets turnering og være med i kampen om trofæet - hvis I er gode nok! Der sparkes på et 11-mandsmål, og underlaget er et speciallavet græstæppe, som lægges over hele banen, således at målmanden uden problemer kan kaste sig efter bolden.

VM i straffe er for alle over 18 år. Du deltager ved at stille med et hold på fem deltagere til turneringen, hvorfra én af spillerne også står på mål. Turneringen spilles i 10 forskellige danske byer, hvor alle semifinalister fra hver værtsby kvalificerer sig til finalestævnet.

I hver by kan der maksimum tilmeldes 32 hold. Ved 32 tilmeldte hold spilles der efter VM strukturen, med 8 puljer af 4 hold. De bedste to i hver pulje går videre til knock out kampene. Ved færre tilmeldte hold, bliver der stadig lavet en turneringsform med gruppespil efterfulgt af knock out kampe, blot med færre puljer.

Tilmeld dit hold
VM i Straffe er det uofficielle Verdensmesterskab i Straffespark. For at kunne deltage i VM i Straffe skal man minimum være 18 år uanset køn.

Prisen for at tilmelde et hold til VM i Straffe er 400 kr. Et hold består af 5 spillere inkl. målmand. Målmanden er en af de 5, som sparker straffespark.

VM i Straffe 2017 spilles i ti danske byer. Du har mulighed for at vælge dit holds spillested i tilmeldingsmodulet. Der kåres en vinder i alle byer, men alle fire semifinalisthold kvalificerer sig til finalestævnet på Rådhuspladsen i København d. 24Juni.

Tilmeldingen er godkendt, når betalingen er registreret, og holdets kontaktperson modtager en bekræftelsesmail. Vigtige informationer om turneringen vil ligeledes blive sendt til holdets kontaktperson via den angivne mail. Derfor er det vigtigt at opgive den rigtige e-mail adresse.

Turneringsinformationer sendes til holdets kontaktperson ca. 4 dage før selve stævnet. Alle deltagende hold skal møde op en halv time før turneringsstart og udfylde et holdkort. Alle spillere skal mod forlangende kunne fremvise sygesikringsbevis.

BEMÆRK at man godt kan tilmelde et hold uden at udfylde holdkortet med det samme. Dette kan udfyldes på dagen for stævnet. Hvis man går videre til finalestævnet, er det muligt at skifte spillere på sit hold ud. (ved f.eks sygdom eller ferie), Eventuelle spørgsmål kan stilles til tour@dbu.dk eller på telefon 20 37 92 40.

VM i Straffe er en del af DBU Tour 2017, som også byder på DM i Street-fodbold for teenagere (13-18 år), mens de yngste kan prøve masser af gratis fodboldaktiviteter.

Tilmelding: Klik her!

Det er flere steder muligt at spille på vinderen af eventet, når vi kommer længere frem, og her kan man bl.a. finde odds hos FC København betting odds.

Danmarksmesterskaberne i Streetfodbold
For syvende år i træk afholder DBU DM i Streetfodbold for alle 13-18-årige piger og drenge. Der spilles tre mod tre på en bane med bander, og der kan være op til fem spillere på et hold.

Ud over VM i Straffe og Danmarksmesterskaberne i Streetfodbold er der på DBU Tour også masser af gratis fodboldaktiviteter for alle aldre:

• Driblebane
• Speed cage
• Panna cage
• Bordfodbold
• Futchi
• Konkurrencer med fede præmier

Det bliver et brag af en fodboldfest, som vi håber at se DIG til i 2017!

Første side  | Forrige side  | 1 2 3 4 5 6  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

17-07-2017 14:02 Tidligere indefodboldprofil MVP ved Betsafe Star Sixes i London 23-06-2017 10:33 Opfriskning af reglerne omkring GPM og DM i indefodbold 22-04-2017 08:26 VM i Straffe 03-04-2017 13:21 Skal du ud og lufte stængerne og vinde fede præmier med gutterne? 01-04-2017 08:06 Ny holdsammensætning ser dagens lys i Aarhus 21-03-2017 12:22 Fuld gang i indefodbold.dk 15-03-2017 15:33 Nyt stort GPM stævne på vej på sjælland 27-02-2017 19:49 Marcus sparkede den ene fantastiske bold ind efter den anden 27-02-2017 09:43 Indoor League Finals 2016-2017 15-02-2017 09:58 Mikkel Agger årets spiller i dansk indefodbold 2016/2017 11-02-2017 08:25 Indoor League Finals lørdag d. 25. februar i Tietgen Boxen 06-02-2017 16:12 Bygma Cup rykker deres stævne en uge 06-02-2017 09:21 Culture-club.dk med Mark Tubæk vandt Tarup Vvs Cup 06-02-2017 09:12 Hansens Gulvafslibning vandt Odsherred Stål Indoor Cup 30-01-2017 23:04 Odsherred Stål Indoor Cup 30-01-2017 10:05 City Cup 2017 i FKS-Hallerne 30-01-2017 10:01 Tarup Vvs Cup 2017 nu på lørdag 24-01-2017 22:37 Mapaw Cup 22-01-2017 15:24 Grafisk ID triumferer ved DM i indefodbold 21-01-2017 23:33 Grafisk ID vinder fortjent 888sport.dk DM i indefodbold 21-01-2017 06:54 888sport.dk DM i indefodbold 2017 20-01-2017 13:20 Statistik og fakta om DM i indefodbold 19-01-2017 17:57 DM i Indefodbold - Præsentation af pulje 2 18-01-2017 20:32 Spilforslag til 888sport.dk DM i indefodbold 18-01-2017 16:28 DM i Indefodbold - Præsentation af pulje 1

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
 
Djurslands Bank - 01
Djurs Sport - 01
Tifo Sport - 01
indefodbold.dk © All Rights Reserved